Vår tid är nu

Under 2016 och 2017 var Nääs en av inspelningsplatserna för SVTs stora dramasatsning "Vår tid är nu". Tio avsnitt visades hösten 2017. Tio avsnitt visades hösten 2018 och säsong 3 har premiär den 28 oktober i år.

Serien är en passionerad familjekrönika om kärlek, konflikter och svek. Handlingen börjar måndagen den 7 maj 1945 då andra världskriget äntligen är över och en ny, ljusare tid står för dörren. En av huvudkaraktärerna, Helga Löwander som spelas av Suzanne Reuter, bor i en våning där Nääs slotts interiörer använts som scenografi. Stora matsalen, Abrahamsons privata matsal, bibliotek och skrivrum, de två rosa gästrummen samt lite biutrymmen med bland annat den vackra spiraltrappan syns ofta i serien.

VISNINGAR

Då och då har vi temavisningar då vi berättar om inspelningarna av Vår tid är Nu på Nääs. Se vår Evenemangskalender under fliken Se och göra för aktuella dagar och tider. Visningen är 75 minuter och kostar 150 kr/pp. Förbokas på info@naas.se eller telefon 0302-31839.  Det går också bra att boka en egen gruppvisning efter överenskommelse.

Vår-tid-är-nu-helg

Vi laddar inför sändningen av säsong tre som börjar måndagen den 28 oktober! Tre guidade visningar både lördag och söndag helgen 26-27 oktober. Passa på att även äta Calles toast med ett glas Chablis hos Nääs Slottskafé & Restaurang. 

 

Fotot ovan med skådespelarna: Johan Paulin /SVT

Det översta fotot: Gunilla Hallset/Nääs

Lär mer och titta på tvserien HÄR

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.