Vår tid är nu

Under 2016 och 2017 var Nääs en av inspelningsplatserna för SVTs stora dramasatsning "Vår tid är nu". Serien är på trettio avsnitt. Tio av dem visades hösten 2017. Tio nya avsnitt visades hösten 2018 och hösten 2019 kommer nya avsnitt.

Under hösten 2018 hölls flera temavisningar i slottet om inspelningarna av Vår tid är nu. De blev snabbt fullbokade. Den 7 april klockan 16.00 är nästa planerade visning.  Det går också bra att boka en egen gruppvisning på temat om ni är några stycken.

Serien är en passionerad familjekrönika om kärlek, konflikter och svek. Handlingen börjar måndagen den 7 maj 1945 då andra världskriget äntligen är över och en ny, ljusare tid står för dörren. En av huvudkaraktärerna, Helga Löwander som spelas av Suzanne Reuter, bor i en våning där Nääs slotts interiörer använts som scenografi. Stora matsalen, Abrahamsons privata matsal, bibliotek och skrivrum, de två rosa gästrummen samt lite biutrymmen med bland annat den vackra spiraltrappan syns ofta i serien.

Fotot ovan med skådespelarna: Johan Paulin /SVT

Det översta fotot: Gunilla Hallset/Nääs

Lär mer och titta på tvserien HÄR

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.