Kurser på Nääs

Nääs är ett historiskt slöjd- och hantverkscentrum med ett ett rikt utbud av kurser inom hantverk, slöjd, odling och byggnadsvård såväl som inom konst, dans och musik - allt i en fantastisk miljö.

Slöjd, byggnadsvård, hantverk och odling

I huset Källnääs finns Slöjd & Byggnadsvård - tyck HÄR för mer information, en verksamhet som drivs av Västarvet - Västra Götalandsregionen. Där finns bl.a Byggnadsvårdsbutik, bibliotek med inriktning mot byggnadsvård och utställningar. Slöjd & Byggnadsvård anordnar flera kurser varje år inom slöjd och hantverk i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum. LÄS MER...

Dans, konst och musik

Under midsommarveckan anordnas flera extrakurser inom dans och musik i Näässamfundets regi. LÄS MER...

REKO på Nääs

Varje år, en helg i slutet av maj, hålls en festival som kallas för REKO med workshops, föredrag på tema byggnadsvård, trädgård, slöjd, återbruk och hållbart levene. Under REKO anordnas också en  slöjd- och matmarknad.

Kurser på Nääs

Varje år arrangeras en mängd kurser på Nääs. Följ länken för fullständig kurskatalog och anmälan. Du kan också ladda ner kursprogrammet 2018 som PDF här.

Kontakta Nääs

Nääs Slott
448 92 Floda

Tel: 0302-318 39

e-post: info@naas.se

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.