Kurser på Nääs

Nääs är ett historiskt slöjd- och hantverkscentrum med ett rikt utbud av kurser inom hantverk, slöjd, odling och byggnadsvård såväl som inom konst, dans och musik - allt i en fantastisk miljö.

Slöjd, byggnadsvård, hantverk och odling

I huset Källnääs finns Slöjd & Byggnadsvård - tryck HÄR för mer information, en verksamhet som drivs av Västarvet, Västra Götalandsregionen. Där finns bland annat Byggnadsvårdsbutik, bibliotek med inriktning mot byggnadsvård och utställningar. Slöjd & Byggnadsvård anordnar flera kurser varje år inom slöjd och hantverk i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum. LÄS MER...

Dans, konst och musik

Under midsommarveckan anordnas flera kurser inom dans och musik i Näässamfundets regi. LÄS MER...

REKO på Nääs

Varje år, en helg i slutet av maj, hålls en festival som kallas för REKO med workshops, föredrag på tema byggnadsvård, trädgård, slöjd, återbruk och hållbart leverne. Under REKO anordnas också en slöjd- och matmarknad.

Vänkretsen på Nääs

Vänkretsen på Nääs är en ideell intresseförening vars syfte är att stödja och främja verksamheterna på Nääs i samarbete med August Abrahamsons stiftelse.

Välkommen som medlem!

Näässamfundet

Näässamfundet Information kommer inom kort. www.naassamfundet.se ...

Nääs Folkdanslag

Nääs Folkdanslag Information kommer inom kort. ...

Skallsjö-Nääs Hemslöjdsförening

Skallsjö-Nääs Hemslöjdsförening Information kommer inom kort. ...

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.