Turistinformation & öppettider

Turistinformation/reception finns i byggnaden mellan slottet och stallet. Där finns också August Abrahamsons stiftelse kontor. Vill du komma i kontakt med stiftelsens personal vänligen ring och boka ett möte.

Maj: fredag, lördag, söndag och helgdag kl 11-16

Juniaugusti: varje dag kl 11-16

September: fredag, lördag och söndag kl 11-16

Oktober - april är receptionen stängd men kontoret bemannat. Ring eller mejla om du vill komma i kontakt med personalen. Se under fliken Kontakt om du vill komma i kontakt med någon särskild person, i annat fall mejla info@naas.se  (vi tittar på mejlen regelbundet men kanske inte varje dag) eller ring 0302-318 39.

 

Parkering

På Nääs finns det goda parkeringsmöjligheter i anslutning till de olika byggnaderna. Vi tar ut en mindre avgift (5 kr/timme) i samband med parkering vilken går till underhåll och vård av byggnader, vägar och mark på Nääs. Det finns tre parkeringsautomater på området och biljett köpt i någon av dem gäller på hela Nääs-området.

P-avgift kan betalas med mynt, SMS, årskort eller via appen EasyPark.

Årskort för parkering kan köpas för 250 kr/kalenderår i receptionen/turistinformationen, hos Nääs Konsthantverk och hos Slöjd & Byggnadsvård när det är öppet. Det går också bra att sätta in beloppet på BG 5751-1792 och mejla oss dina kontaktuppgifter på info@naas.se så skickar vi kortet. För dig som bokar boende/lokaler på Nääs ingår ett tillfälligt parkeringstillstånd under vistelsen. 

 

Slottsvisningar kl 12:00, 13:30 och 15:00

Maj - september: lördag och söndag och övriga röda dagar

10 juni - 20 augusti (2017): dagligen (tider som ovan)

Oktober - april:  Inga ordinarie slottsvisningar men det går bra att boka en visning. Ring 0302-30898

 

KLICKA HÄR för aktuella evenemang.

Tillgänglighet

ÖPPETTIDERNääs slottspark och omgivningarna är tillgängliga hela året alla dagar. På området finns f ...

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.