Strax utanför Göteborg

Vad?

"Strax utanför Göteborg" är spännande utmärkta resmål inom 30-60 minuters färd med kollektivtrafiken från Göteborg som görs lyfts extra genom ett samarbete mellan Turistrådet Västsverige, Västtrafik, Göteborg & Co samt Business Region Göteborg tillsammans med alla olika besöksmål som ingår.

Varför?

Vi vill få dig som besökare i Göteborg att upptäcka allt som finns att göra utanför stadsgränserna, inspirera till ett mer hållbart resande och fler upplevelser under ditt besök. Vi vill också att du som boende i Göteborg med omnejd ska få lust att semestra i ditt närområde.

Vilka destinationer ingår?

Alingsås, Floda & Nääs, Gunnebo Slott, Hönö, Marstrand och Styrsö & Vrångö.

Planera resan - åk kollektivt!

Vårt tips är att använda Västtrafiks app ToGo där du även kan köpa din biljett alternativt Reseplaneraren via webben. Appen Reseplaneraren för Android respektive iPhone är också bra.

Åka till Nääs

För besök på Nääs Slott är närmaste busshållplats "Lilla Nääs" med anslutning från Floda Station där pendeltåget stannar. Från Floda är det ca 3 km att promenera längs fina Floda-Nääs Sjöpromenad. Se mer på www.vasttrafik.se.

 

Nyfiken på de övriga platserna?

undefined

 

 

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.