Vigsel i slottet

Till Nääs är alla välkomna. Under årens lopp har oändligt många blivande par träffats här och sedan kommit tillbaka för att vigas i den vackra miljön.

I den stora salen på slottets andra våning kan man samlas för en vigsel under stora delar av året. Salens interiör i empirestil ger en ljus och fin känsla för er högtidsdag.

I sällskapet kan det vara högst 40 personer inkl. brudpar. Kostnad från 2500 kr på vardagar och från 3500 kr på kvällar och helger.

Nääs Brudmarsch är vacker musik specialkomponerad för Nääs av kompositören Tormod Tvete Vik. Musiken går att beställa att få uppspelad från en CD-spelare i Stora Salen under vigseln. Lyssna på den HÄR. Vill du veta mer om Tormod Tvete Vik? Läs mer HÄR.

Kontakta Nääs Slottskafé & Restaurang för att boka bord för er bröllopsmiddag, restaurangen@naas.se alternativt 0302-318 49.

Vi ordnar även drop-in-vigslar i stora salen i slottet. I maj har vi år 2017 och 2018 haft drop-in-vigslar på Nääs vilket var mycket uppskattat och lyckat. Datum för år 2019 är inte bestämt ännu.

Tillsammans med Lerums kommun erbjuds möjligheten för Lerums kommuninvånare att vigas borgerligt utan särskild kostnad när kontoret är öppet måndag-fredag (ej "röda dagar") kl 10.00-15.00. Vid dessa vigslar får sällskapet vara högst tio personer inkl. brudpar. De avgiftsfria vigslarna avser enbart tid för vigseln. Önskas kringarrangemang som sång, musik eller annat som tar tid i anspråk utgår avgift enligt ovan.

Vigselförfrågan slottet

Skick en förfrågan om datum och tid för vigsel på slottet så återkommer vi om möjlighet och vad det kostar. Glöm inte ange om du bor i Lerums kommun.