Vigsel i slottet

Till Nääs är alla välkomna. Under årens lopp har oändligt många blivande par träffats här och sedan kommit tillbaka för att vigas i den vackra miljön.

I den stora salen på slottets andra våning kan man samlas för en borgerlig vigsel under stora delar av året. Salens interiör i empirestil ger en ljus och fin känsla för er högtidsdag. Tillsammans med Lerums kommun erbjuds möjligheten för Lerums invånare att vigas utan särskild kostnad under kontorstid. Vill ni viga er under en helg, kvällstid eller är bosatt i en annan kommun utgår en avgift. I stora salen får det vara max 40 gäster.

Nääs Brudmarsch är vacker musik specialkomponerad för Nääs av kompositören Tormod Tvete Vik. Musiken går att beställa att få uppspelad från en CD-spelare i Stora Salen under vigseln. Lyssna på den genom att trycka HÄR

Nääs Brudvals är också specialskriven för Nääs av Tormod Tvete Vik. Lyssna på den genom att trycka HÄR

Vill du veta mer om Tormod Tvete Vik? Tryck HÄR.

Kontakta Nääs Slottskafé & Restaurang för att boka bord för er bröllopsmiddag, restaurangen@naas.se 0302-318 49.

Repris på drop-in-vigsel 11/5 2018

Den 11 maj 2018 blir det en ny chans till Drop-in-vigsel i Stora Salen på Nääs slott för små sällskap. Förra året blev det en uppskattad dag så nu gör det igen. Mer information kommer inom kort. Kontakta oss för mer information, info@naas.se eller 0302-318 39.

Vigselförfrågan slottet

Skick en förfrågan om datum och tid för vigsel på slottet så återkommer vi om möjlighet och vad det kostar. Glöm inte ange om du bor i Lerums kommun.