undefined

Södra Flygeln

Nääs slottsflyglar har anor från 1700-talet då Nääs ägdes av Jacob von Utfall, direktör i Ostindiska kompaniet. Själva slottet såg sannolikt mer ut som en karolinergård och de två flyglarna är det som finns kvar från denna tid.

Under den siste slottsägaren August Abrahamsons tid, bodde systerdottern Sophie Elkan flera somrar i den södra flygeln tillsammans med sin väninna Selma Lagerlöf.

Boendet

Vår svit Selma i södra flygeln är perfekt för brudpar som har sin fest på Nääs och för er som vill rå om varandra lite extra. Här bor man romantiskt, ostört och i en unik historisk miljö.

Sviten Selma i Södra Flygeln har himmelssäng, egen WC/dusch, gratis WiFi samt tillgång till ett litet bibliotek med sittgrupp, delat kök och utgång till trädgården.

 

Rum i Södra Flygeln går att boka här på hemsidan, via STF och via booking.com alternativt via vår reception, info@naas.se eller 0302-318 39. 

BOKA boende undefined
undefined

Södra Flygeln vid Nääs Slott för övernattning

undefined

undefined

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.