VÄNKRETSEN PÅ NÄÄS

IDEELL INTRESSEFÖRENING

Vänkretsen på Nääs är en ideell intresseförening vars syfte är att stödja och främja verksamheterna på Nääs i samarbete med August Abrahamsons stiftelse. Föreningen bildades i maj 2001.

BLI AMBASSADÖR FÖR NÄÄS

Vid utställningar och andra arrangemang deltar Vänkretsen som värdar med att välkomna, sälja biljetter, hjälpa besökarna tillrätta och bedriva kaféverksamhet. Dessa tillfällen är ett perfekt tillfälle att även träffas och umgås. Vi hjälper även August Abrahamsons stiftelse när de behöver praktisk hjälp med arbete i parken eller inne på slottet.

NÄÄSBLADET

Vänkretsen informerar sina medlemmar genom ett medlemsblad - Nääsbladet - som ges ut 3-4 gånger per år. Här får du information från stiftelsen om vad som händer på Nääs. Medlemmar skriver även artiklar, så har du ett specialintresse vässa pennan, ta fram kameran och var med och skriv en artikel.

BLI MEDLEM

 • Enskild medlem 150 kr
 • Parmedlemmar 250 kr
 • Ideella föreningar 300 kr
 • Företagsmedlem 2.000 kr

Medlemsavgiften betalas in på bankgiro 5902-7532 eller Swish 123 212 32 22, Vänkretsen på Nääs. Ange namn och vilket år du betalar för. Mejla sedan namn, adress, e-mail och telefonnummer samt vilket år du betalar för till vankretsen@naas.se. Medlemskortet kommer per post.

MEDLEMSFÖRMÅNER 

Kom med i kretsen av engagerade och glada vänner på Nääs! Medlemmar har följande förmåner år 2020:

 • P-tillstånd med 50% rabatt. Årskortet gäller för en bil på de avgiftsbelagda parkeringsytorna och ordinarie pris (2020) är 350 kr. Tillståndet kan köpas i Turistbyrån för 175 kr mot uppvisande av medlemskort.
 • Fri entré till guidade visningar i slottet i mån av plats.
 • 50% rabatt på temavisningar, föredrag och Vänkretsens arrangemang.
 • 10% rabatt vid ett köptillfälle hos Nääs Konsthantverk.
 • 10% rabatt vid ett köptillfälle hos Slöjd & Byggnadsvård.
 • 10% vid ett köptillfälle i slottsbutiken.
 • Medlemsblad 3-4 gånger per år med information om vad som händer på Nääs, historiska tillbakablickar och vilka projekt Vänkretsen stödjer.

OBS! Medlemskort ska alltid visas upp vid nyttjande av medlemsförmånerna.

STÖDMEDLEM, SKÄNK ETT BIDRAG

Du kan även vara en stödmedlem eller ge ett bidrag till bevarandet av Nääs. Skänk valfritt belopp via Swish 123 212 32 22 eller bankgiro 5902-7532 (Vänkretsen på Nääs) och skriv "Bidrag till Nääs".

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med Vänkretsen går det bra att mejla till vankretsen@naas.se eller besöka Turistbyrån/receptionen på Nääs, Nääs Slott, 448 92 Floda.

Varmt välkommen i kretsen av vänner på Nääs!

Kom med i kretsen av engagerade och glada vänner på Nääs!

Vänkretsen på Nääs

Kontakta Vänkretsen på Nääs

Nääs Slott
448 92 Floda

e-post: vankretsen@naas.se

Information även via receptionen Nääs Slott.

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.