Dagliga visningar

Tryck HÄR för visningstider. När det inte är allmänna visningar så går det bra att boka en visning - året runt.

Visningarna startar kl 12.00, 13.30 och 15.00. Biljetter till de ordinarie visningarna köps i turistbyrån/receptionen strax intill slottsbyggnaden. Ingen förbokning krävs men det går att reservera biljetter via telefon eller mejl. I en grupp är det max 20 personer.

En guidad visning tar ca 50 minuter, och kostar 110 kr/person, barn 7-16 år 40 kr och 0-6 år gratis i vuxens sällskap. En förbeställd gruppvisning kostar från 1400 kr beroende på om det är vardag eller helg och hur många som är i gruppen. För mer information eller bokning av grupper utanför ordinarie visningsprogram, ring oss gärna på telefon 0302-318 39 eller maila info@naas.se.

Vi kan har också visningar och föredrag på olika tema som kan förbokas; Konsten på Nääs, Sophie Elkan på Nääs, Familjen Berg på Nääs,  Slottsparken på Nääs samt Nääs Slöjdlärarseminarium. Vi gör även specialanpassade visningar för barngrupper vilka förbokas. Kontakta oss så berättar vi mer om dessa.

Visningar och föredrag görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum. Vill du veta mer om deras verksamhet tryck HÄR.

Dessvärre är slottsbyggnaden inte anpassade för personer med funktionsnedsättning av något slag. Det är många trappor. Läs mer under fliken Tillgänglighet HÄR.