Dagliga visningar

Under maj och september är det visningar på slottet lördagar, söndagar och helgdagar.

Mellan den 9 juni och 19 augusti (2018) är det  visningar alla dagar i veckan. Visningarna startar kl 12.00, 13.30 och 15.00. Biljetter till de ordinarie visningarna köps i turistbyrån/receptionen strax intill slottsbyggnaden. Ingen förbokning krävs men det går att reservera biljetter via telefon eller mejl. I en grupp är det max 20 personer.

En guidad visning tar ca 50 minuter, och kostar 110 kr/person, barn 7-16 år 40 kr och 0-6 år gratis i vuxens sällskap.

Visningar övriga tider kan förbeställas året runt. 

Vi kan har också visningar och föredrag på olika tema som kan förbokas; Konsten på Nääs, Sophie Elkan på Nääs, Familjen Berg på Nääs,  Slottsparken på Nääs samt Nääs Slöjdlärarseminarium. Vi gör även specialanpassade visningar för barngrupper vilka förbokas. Kontakta oss så berättar vi mer om dessa.

Visningar och föredrag görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum. Vill du veta mer om deras verksamhet tryck HÄR.

En guidad visning i slottet tar ca 45 minuter, och kostar 110 kr/person. Barn upp till 7 år i målsmans sällskap går gratis. 7-16 år 40 kr. En förbeställd gruppvisning kostar från 1400 kr beroende på om det är vardag eller helg och hur många som är i gruppen.

Dessvärre är slottsbyggnaden inte anpassade för personer med funktionsnedsättning av något slag. Det är många trappor. Läs mer under fliken Tillgänglighet HÄR.