Dagliga visningar under sommarhalvåret

Tryck HÄR för visningstider. När det inte är allmänna visningar går det bra att boka en visning - året runt.

Biljetter till de ordinarie visningarna köps i turistinformationen/receptionen strax intill slottsbyggnaden. Ingen förbokning krävs men det går att reservera biljetter via telefon eller mejl. I en grupp är det max 20 personer.

En guidad visning tar ca 50 minuter, och kostar 110 kronor/person, barn 7-16 år 40 kronor och 0-6 år gratis i vuxens sällskap. En förbeställd gruppvisning kostar från 1600 kronor beroende på om det är vardag eller helg och hur många det är i gruppen. För mer information eller bokning av grupper utanför ordinarie visningsprogram, ring oss gärna på telefon 0302-318 39 eller maila info@naas.se.

Vi har också visningar och föredrag på olika teman som kan förbokas; Konsten på Nääs, Sophie Elkan på Nääs, Familjen Berg på Nääs, "Vårt Tid är Nu",  Slottsparken på Nääs samt Nääs Slöjdlärarseminarium. Vi gör även specialanpassade visningar för barngrupper vilka förbokas. Kontakta oss så berättar vi mer om dessa.

Visningar och föredrag görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum. Vill du veta mer om deras verksamhet tryck HÄR.

Dessvärre är slottsbyggnaden inte anpassad för personer med funktionsnedsättning av något slag. Det är många trappor. Läs mer under fliken Tillgänglighet HÄR.