Dagliga visningar

Under maj och september är det visningar på slottet lördagar och söndagar och helgdagar. År 2017 börjar visningarna lördag 29 april.

OBS! Inga visningar 26-27 augusti pga av filminspelning vecka 34.

Mellan den 10 juni och 20 augusti (2017) är det  visningar alla dagar i veckan. Visningarna startar kl 12.00, 13.30 och 15.00. Biljetter till de ordinarie visningarna köps i turistbyrån/receptionen strax intill slottsbyggnaden. Ingen förbokning krävs men det går att reservera biljetter via telefon eller mejl. I en grupp är det max 20 personer.

Gratis barnvisningar hela sommarlovet på onsdagar klockan 11.00. Begränsat antal platser, max 15 barn per grupp. OBS! Visningen görs utan medföljande vuxen (undantag för barn med särskilda behov då vuxen kan gå med för 100 kr). Om ditt barn inte vill gå ensamt rekommenderar vi istället våra ordinarie visningar som även dessa är gratis för barn upp till 16 år i vuxens sällskap. Ring och boka plats på telefon 0302-31839. Läs mer HÄR.

Visningar övriga tider kan förbeställas året runt. 

Vi kan har också visningar och föredrag på olika tema som kan förbokas; Konsten på Nääs, Sophie Elkan på Nääs, Familjen Berg på Nääs,  Slottsparken på Nääs samt Nääs Slöjdlärarseminarium. Visningar och föredrag görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum. Vill du veta mer om deras verksamhet tryck HÄR.

Vi gör även specialanpassade visningar för barngrupper vilka förbokas. Kontakta oss så berättar vi mer om dessa.

En guidad visning i slottet tar ca 45 minuter, och kostar 100 kr/person. Barn upp till 16 år i målsmans sällskap går gratis. En förbeställd gruppvisning kostar från 1200 kr beroende på om det är vardag eller helg och hur många som är i gruppen.

Dessvärre är slottsbyggnaden inte anpassade för personer med funktionsnedsättning av något slag. Det är många trappor. Läs mer under fliken Tillgänglighet HÄR.