Bokning av grupper

Vi tar emot gruppvisningar enligt överenskommelse. Vi erbjuder även förbokade temavisningar och föredrag av slottsparken, konsten på Nääs Slott,  författarinnan Sophie Elkan och familjen Berg som ägde egendomen Nääs på 1820-talet till 1868. Vi gör också specialvisningar om inspelningarna av Vår Tid Är Nu. Vi kan också göra specialanpassade visningar för barngrupper vilka förbokas. Kontakta oss så berättar vi mer. Visningar och föredrag på Nääs görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum

För mer information eller bokning av grupper utanför ordinarie visningsprogram, ring oss gärna på telefon 0302-318 39 eller maila info@naas.se.

Dessvärre är slottsbyggnaden inte anpassade för personer med funktionsnedsättning av något slag. Det är många trappor. Läs mer under fliken Tillgänglighet.

 

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.