Snickra med Mulle Meck

I byggnaden Källnääs (Slöjd & Byggnadsvård) ligger Mulle Mecks lekfulla snickeriverkstad utifrån karaktären Mulle Meck och hans välbekanta miljöer.

Verksamheten riktar sig till barn, ca 4-10 år.

Under kunnig handledning i form av Mulle Meck får barnen lära sig att hantera hammare, spik, såg och borr, något man har nytta av hela livet. I Mulle Mecks snickeriverkstad får barnen tillverka bilar, båtar och andra roliga saker.

Inträde: KOSTNADSFRITT i vuxens sällskap.  Sista insläpp en timma före stängning.

Mulle Meck är ett samarbete mellan Mulle MeckStudieförbundet Vuxenskolan och Nääs Slott

Öppettider:

maj och september: lördag-söndag klockan 11-16
juni-augusti: torsdag klockan 13-18, fredag-söndag klockan 11-16

Grupper (till exempel födelsedagskalas) kan bokas även övrig tid.

För bokning kontakta Studieförbundet Vuxenskolan, 0302-15858 eller lerum@sv.se 

Mulle Meck-veckan på Nääs

Varje år ordnas en vecka med aktiviteter för barn och ungdomar upp till tjugo år med funktionsvariation. Datum för 2019 ännu ej fastställt.

Alla barn och ungdomar med funktionsnedsättning upp till tjugo år bjuds in att besöka Mulle Mecks snickeriverkstad på Nääs för att läras sig mer om trä och snickeri i en kreativ miljö. Snickra en båt, bil eller fågelholk. Allt efter egen design! Vi tar emot enskilda och grupper på sex till åtta personer i varje pass. En kunnig ledare i form av Mulle Meck finns på plats men personal/kontaktperson/förälder behöver följa med.

Anmälan krävs! Besöket är kostnadsfritt, men ni ordnar själva transporter, medföljande personal och annat.

Anmälan görs till Studieförbundet Vuxenskolan på 0302-15858 eller lerum@sv.se. Ange vilket pass ni är intresserade av, namn på deltagare samt personal och kontaktperson.

 

 

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.