Antikrundan på Nääs

Den 30 augusti spelar SVT in Antikrundan på Nääs Kl 12.00-18.00 i huset Vänhem. Dagen blir en härlig folkfest. Kom i god tid och ta med en picknickkorg eller köp mat och fika på plats. Goda parkeringsmöjligheter.

Har du kanske ett fynd på vinden? Nu är det dags att rensa i garage och källare. Knut Knutson, Eva Seeman, Richard Thunér, Bo Knutsson tillsammans med de övriga antikexperterna och programledare Anne Lundberg kommer till Nääs för att möta alla som vill ha sina gamla föremål värderade. Välkommen att visa upp dina föremål.

Det ska bli fantastiskt roligt att få spela in i Vänhem på Nääs slott! säger Pernilla Månsson Colt, producent för programmet sedan 2008. - Det är en oerhört vacker plats med en intressant historia och det ska bli roligt att få se svenskt kulturhantverk och gamla föremål i den miljön. Vi hoppas på en solig torsdag med många besökare och spännande föremål! 

Det blir två heltimmesprogram från Nääs som sänds i början av 2019 på SVT1. Plats: Huset Vänhem på seminarieområdet

Läs mer på SVT här!

När ni är på Nääs passa på att gå en guidad tur på slottet, besök Nääs Konsthantverk - Galleri, butik & kafé samt Slöjd & Byggnadsvård som är Västarvets byggnadsvårdscentrum som alla har öppet den 30 augusti.

 

Foto:

SVT Antikrundan 2018 

Bildtext: Experten Richard Thunér och Siv Rigtorp med sitt nyrenässansskåp. 

Foto: SVT 

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.