Slottslunch

NYHET! Nu även som take-away att njuta i parken. 

Ta en välsmakande paus från vardagen och njut av lunch i trevliga lokaler och vackra omgivningar

Välj mellan en närproducerad och/eller ekologisk varmrätt - antingen kött, fisk eller vegetarisk.

I priset ingår även tre sorters ekologiskt surdegsbröd med hummus, olivtapenade samt vispat havssaltsmör, sallad samt en liten dessert med kaffe/te.

  • Varmrätt fisk: Kravcertifierad torskrygg gratinerad med ramslökfärskost serveras med dillkokt potatis samt rädisa- och polkabeta crudité
  • Varmrätt kött: Coq au vin av svensk ungtupp med rökt sidfläsk och syltlök serveras med rosmarinrostad potatis
  • Varmrätt vegetarisk: Morots- och kikärtsbiff serveras med zucchinitagliatelle med rostad paprika och crème på soltorkade tomater samt rädisa- och polkabeta crudité

Allt mat serveras på tallrik och kan även beställas som takeaway. Vi har ingen bufféservering längre på grund av pågående kris.

Vuxen 169 kr/person. Barn 0-3 år kostnadsfritt i sällskap av en betalande vuxen. Barn 4-12 år 89 kr i sällskap av en betalande vuxen.

Enskilda rum och extra fin dukning

Vi har även avskilda rum som ni kan boka för ett mer privat möte eller om ni vill fira någon. Vi har olika rumsalternativ för 8-10 personer, 14-24 personer eller 20-70 personer. Vi dukar extra fint med linnedukar och levande ljus. Pris: 229 kronor för vuxna och 99 kronor för barn (3-12 år), inklusive slottslunchen.

Januari - april:

Lördag, söndag och helgdag: Restaurangen har öppet klockan 11-16 och lunch serveras mellan 11:30-15:00. Stängt hela påskhelgen.

Maj - september:

Vardagar: Restaurangen har öppet klockan 11-16 och lunch serveras mellan 11.30-15, 129 kronor för vuxna och 69 kronor för barn (3-12 år).

Lördag, söndag och helgdag: Restaurangen har öppet klockan 11-16 och lunch serveras mellan 11-15, 169 kronor för vuxna och 89 kronor för barn (3-12 år). 

 Sista beställning 15:00.

 

Bordsbokning

Via formuläret, telefon 0302-318 49 eller mejla till restaurangen@naas.se

 

Boka bord

Meddela vilken dag, tid och hur många ni blir. Bokningen är bekräftad först när ni fått återkoppling från oss. Är det tätt inpå, ring gärna 0302-318 49.

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.