Trädgårdsarbetare till naturskön miljö sökes för säsong 2020

Välkommen till Nääs Slott - en unik blandning av natur och kultur i gränslandet mellan storstad och landsbygd. Nääs är Skandinaviens bäst bevarade sena 1800-tals miljö, en av landets största anordnare av kurser i slöjd och hantverk och en plats där människor sedan urminnes tider har träffats och skapat livslånga minnen.

Här kan du gå en guidad tur på slottet eller seminarieområdet, äta, bo, handla vackra saker, lära dig rida eller besöka utställningarna i vårt konsthantverksgalleri eller byggnadsvårdscentrum. Nääs är också en samlingsplats för konserter, evenemang, konferenser, kaffeutflykter och skolbesök för omkring 300 000 personer varje år. Läs mer om Nääs på www.naas.se

Arbetsbeskrivning

Vi på Nääs Slott i Floda söker säsongspersonal till området mark, det kommer i första hand gälla skötsel och underhåll av våra grönytor och planteringar. Skötseln innefattar bl.a. röjsågsarbete, gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning m.m. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag, vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. Flera av våra uppdrag kan innebära självständigt arbete, vilket innebär att du som person måste vara driftig och självgående.

Arbetet kommer att ske i en unik 1800-tals miljö där vi har naturreservat och Natura 2000-område att ta hänsyn till.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av grönyteskötsel eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer relevant för tjänsten. Du har lätt för att samarbeta, tar eget ansvar, gillar ordning och reda. Du har erfarenhet av likande arbeten t.ex. skötsel och reparationer i parker och trädgårdar. Vi vill att du som söker har ett stort intresse för trädgård och utemiljö, en vilja att arbeta tillsammans med andra och visa omtanke om dem och de du arbetar för.

Vissa uppdrag kan innebära ett självständigt arbete, vilket kräver din förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att ta egna initiativ utifrån uppdragsbeskrivningen. Vissa uppdrag kan vara fysiskt krävande och kräver därför att du har en god fysik.

Krav för tjänsten är B-körkort och grundläggande kunskaper i svenska språket. Du måste förstå muntliga och skriftliga instruktioner.

För mer information om tjänsten skicka dina frågor till mikael.linder@naas.se

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 14 april - 30 september 2020
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 14 april 2020

Ansökan skickas senast 2020-02-29 till mikael.linder@naas.se

Nedladdningsbar platsannons i PDF-format.

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.